Apăsați "Enter" pentru a sări la conținut

Nu-ti Face Griji si Iubeste-te mai Mult

In episodul 4 am povestit un pic despre fericire si de ce n-ar trebuie sa ne facem asa multe griji. Zambeste si iubeste-te mai mult pe tine.

„My life looks better on the Internet than it does in real life. Everyone’s life looks better on the internet than it does in real life. The Internet is partial truths—we get to decide what people see and what they don’t. That’s why it’s safer short term. And that’s why it’s much, much more dangerous long term.” Link Articol

Carte – Sapiens. Scurta istorie a omenirii

“We suffer more often in imagination than in reality”

― SenecaDownload

Asculta si aboneaza-te la Creative Radio Podcast in ITUNES pentru iPhone si STITCHER pentru Android.

Share the love
 • 15
  Shares

2 comentarii

 1. Eveline Eveline 21 februarie 2018

  This was nice to listen 🙂 … desi, in opinia mea, fericirea este doar „definitia” pe care o dam unei anumite trairi. Te simti fericit cand te rasfeti cu o cafea aromata, cand iti achizitionezi ceva ce iti doresti, cand primesti un cadou sau cand petreci un moment placut alaturi de o persoana draga sau cand ti-e bine cu tine insuti. Si da, media si social media te pot afecta doar daca si in masra in care le permiti. Totul se rezuma la cat de importante sunt pentru tine. Sa nu uitam ca fericirea este o stare de spirit. Ca odata cu ea vin la pachet atat linistea, cat si senzatia ca ai putea escalada un munte.. Well, that’s a sort of Bonus!
  Intotdeauna sa faci mai mult din ce-ti place si sa zambesti des.. „Cercetatorii” spun ca asta e combinatia care alunga grijile si ajuta in a te iubi mai mult.
  PS* Interesante subiectele alese pana acum. Ai o viziune faina si mi se pare ca ating aspecte de care ne lovim in viata de zi cu zi. Keep on going & good luck!
  BR,
  Eve

  • Alex Dumitru Alex Dumitru 24 februarie 2018

   Asa cred si eu, fericirea este o stare trecatoare si e foarte bine ca e asa. Daca am fi fericiti tot timpul nu am mai pretui momentul asa de mult.

   Multumesc pentru incurajare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *